0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

KASPERSKY LAB A LANSAT O NOUĂ SOLUȚIE PENTRU IMM-URI

Sep
16
2016

kaspersky-lab-a-lansat-o-noua-solutie-pentru-imm-

Kaspersky Lab anunță o nouă soluție, disponibilă sub formă de serviciu contractat, care va asigura companiilor mici și mijlocii o protecție pe mai multe niveluri – Kaspersky Endpoint Security Cloud.

Soluția poate fi administrată ușor, prin intermediul unei console bazate pe tehnologia cloud, cu o interfață intuitivă și simplu de utilizat. “Kaspersky Enpoint Security Cloud le oferă IMM-urilor tehnologii sofisticate, care blochează amenințările cunoscute sau în curs de dezvoltare, și posibilitatea de gestionare într-un mod simplu și avantajos. De asemenea, le permite să profite la maximum de bugetul disponibil, chiar dacă este unul limitat, fie că au propria echipă IT sau au externalizat managementul securității. Produsele noastre sunt cunoscute drept cele mai testate și premiate din industrie, așa că IMM-urile client se pot concentra pe dezvoltarea afacerii lor , știind că sunt protejate de pericolele cibernetice”, precizează Vladimir Zapolyansky, Head of SMB Marketing la Kaspersky Lab.

Companiile mici și mijlocii folosesc între 100 și 1000 de dispozitive, care nu includ doar PC-uri și laptop-uri, ci și smartphone-uri și tablete. Toate aceste dispozitive sunt expuse unor amenințări de securitate IT. Printre primele 5 cauze ale celor mai grave scurgeri de date sunt virușii și troienii, exploit-urile și pierderile cauzate de programe malware pentru dispozitive mobile, programele crypto-ransomware, atacurile de phishing și neatenția angaților. Potrivit studiului Corporate IT Security Risks, realizat de Kaspersky Lab în 2016, 48% dintre respondenți recunosc că a crescut complexitatea infrastructurii IT, iar 62% dintre IMM-uri au suferit între 2 și 5 incidente diferite de pierderi de date, într-un singur an.

În ciuda varietății mari de produse de securitate disponibile pe piață în prezent, companiile mici și mijlocii găsesc cu greu o soluție completă, pe care să o poată implementa și pe care să și-o permită. Kaspersky Endoint Security Cloud a fost dezvoltată pentru a răspunde cerințelor IMM-urilor și echipelor lor IT, subdimensionate, ca și ale furnizorilor de servicii care le asigură suport.

Soluția le oferă companiilor o protecție efectivă pentru stațiile de lucru Windows, servere și dispozitive mobile cu Android sau iOS, printr-o consolă simplă și intuitivă. Bazată pe tehnologii de securitate avansate, soluția Kaspersky Enpoint Security Cloud reunește funcții de protecție superioară, inclusiv Kaspersky Security Network și System Watcher, pentru a proteja utilizatorii de amenințări cunoscute și în curs de dezvoltare.

Consola centralizată, al cărei management se asigură în cloud, nu necesită abilități IT avansate, reducând semnificativ presiunea, uneori deja prea mare, asupra profesioniștilor IT. Poate fi folosită oricând și de oriunde, pentru a monitoriza și administra securitatea a până la 1.000 de utilizatori comerciali.

În plus, folosirea consolei din cloud nu necesită achiziții suplimentare de hardware sau software din partea organizațiilor, pentru a-și gestiona securitatea IT. Kaspersky Endpoint Security Cloud le oferă IMM-urilor posibilitatea de a alege între o licență anuală și un abonament lunar, făcând mai ușor de bugetat cheltuielile operaționale sau capitale.

 

Protejati-va datele!

Kaspersky Lab este cea mai buna solutie de securitate informatica, la nivel mondial. Alegeti solutiile de top Kaspersky  pe care NET-Conect Technologies vi le poate pune la dispozitie.

© Net-Conect.ro