0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Mark Zuckerberg a vorbit despre internetul gratuit intr-un Q&A pe Facebook

Apr
28
2015

Mark Zuckerberg a declarat, intr-un Q&A pe reteaua sa de socializare, ca Facebook-ul va fi adus pentru un internet gratuit in Europa, iar serviciul va fi la dispozitia tuturor celor care au nevoie sa fie conectati la internet.

In acelasi Q&A, Mark Zuckerberg a mai declarat ca actiunea sa pentru conectarea a doua treimi din lume fara acces la internet, oferind pana in prezent acces gratuit la internet in tarile India, Zambia si Columbia, va continua. In plus, fondatorul retelei de socializare Facebook a dezvaluit ca transferul de bani prin aplicatia Messenger va fi dezvoltat. La biroul Facebook din San Francisco lucreaza intre 50 si 60 de ore pe saptamana.

Mark-Zuckerberg-Facebook

„Cand vorbim despre conectarea intregii lumi, majoritatea vorbesc despre beneficiile clare ale tuturor celor care vor avea acces la internet si nu au acum. Sunt multe beneficii: acces la educatie, la informatii despre sanatate, slujbe si multe altele. Multi oameni estimeaza ca pentru fiecare miliard de oameni conectati la internet, mai bine de 100 de milioane scapa de saracie.

Insa un lucru care e des trecut cu vederea in discutie este cum toti cei care sunt deja conectati vor beneficia de faptul ca toata lumea e online. Ganditi-va cati antreprenori geniali exista care au idei grozave si dorinta de a schimba lumea, dar nu au uneltele necesare pentru a face asta acum. Daca calculezi in functie de populatie, doua treimi din antreprenori nu au acces la internet acum. Odata ce vor fi conectati, am putea avea de 3 ori mai multe idei bune si servicii grozave construite de pe urma carora sa beneficieze intreaga lume”, a declarat Mark Zuckerberg, co-fondator si presedinte al retelei de socializare Facebook, citat de catre Yoda.

„Misiunea noastra este se la oferim oamenilor puterea de a experimenta orice. Chiar daca nu ai posibilitatea sa calatoresti undeva sau sa fii cu cineva in carne si oase sau daca ceva este imposibil fizic de a construi in lumea noastra, obiectivul nostru este sa ajutam la construirea unui mediu care va oferi abilitatea de a face toate acele lucru pe care altfel nu ai putea sa le faci.

Acesta va fi incredibil de puternic si ca un mediu de comunicare. Asa cum facem fotografii si clipuri astazi si le transmitem pe internet pentru ca altii sa le vada, vom putea sa inregistram scene 3D intregi si sa construim noi medii si apoi sa le distribuim altor oameni. Va fi o nebunie” a mai declarat Mark Zuckerberg, citat de aceeasi sursa.

© Net-Conect.ro