0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Microsoft a lansat sistemul de operare Windows 11. “Noul sistem de operare poate fi gasit pe computerele Windows 10 eligibile si pe cele noi care au Windows 11 pre-instalat”

Oct
6
2021

“Windows 11 devine disponibil in intreaga lume, prin upgrade gratuit, pe computerele Windows 10 eligibile si pe computerele noi care au Windows 11 pre-instalat si care pot fi achizitionate incepand de acum. Grafica, sunetele si animatiile aduse de Windows 11, alaturi de device-uri inovatoare si atractive dezvoltate de partenerii Microsoft si de Surface, le ofera utilizatorilor experiente unice”, au spus reprezentantii Microsoft.

De asemenea, sistemul de operare Windows 11 isi propune sa sprijine munca pe model hibrid, dar si scoala online.

“Windows 11 este perfect pentru munca si invatare pe modelul hibrid. Microsoft intelege importanta unui sistem de operare flexibil, consecvent si sigur, care functioneaza in ritmul utilizatorilor, odata cu trecerea la munca hibrida, care presupune schimbari constante. Windows 11 este construit pe fundatia Windows 10, care este compatibila, familiara si usor de gestionat de catre echipele IT. Incepand de astazi, organizatiile pot incepe sa faca upgrade la Windows 11 pentru PC-urile puternice si prin cloud cu Windows 365 sau Azure Virtual Desktop.”

Pe de alta parte, Windows 11 ofera dezvoltatorilor noi instrumente si resurse, ofera protectie de tip chip-to-cloud si aduce utilizatorii mai aproape de ceea ce le place.

“Windows 11 a fost dezvoltat tinand cont de dezvoltatori, astfel incat acestia sa poata dezvolta aplicatii folosind instrumentele, cadrele si limbile pe care le doresc. Microsoft a realizat un sondaj al factorilor decizionali in materie de securitate din SUA, dintr-o serie de industrii, si a constatat ca 75% dintre factorii de decizie in materie de securitate (vicepresedinti si functii mai inalte), considera ca tranzitia la munca hibrida a crescut gradul de vulnerabilitate al organizatiilor lor in fata amenintarilor de securitate cibernetica. Windows 11 a fost conceput punand accent pe elementele de securitate, pentru a face fata provocarilor cu care ne vom confrunta in acest nou mediu de lucru”, potrivit reprezentantilor companiei americane.

De asemenea, noul sistem de operare isi propune sa creasca productivitatea si creativitatea utilizatorilor.

“Cu totii folosim astazi computerele pentru multitasking, de la multiple monitoare si file de browser, pana la editarea documentelor in Word sau PowerPoint. In acest context, functiile Snap Layouts, Snap Groups si Desktops din Windows 11, favorizeaza concentrarea si ajuta utilizatorii sa ramana conectati mai mult timp.”

Utilizatorii pot sa achizitioneze un nou PC cu Windows 11 pre-instalat, un computer cu Windows 10, eligibil pentru actualizarea gratuita la Windows 11 sau pot sa utilizeze aplicatia PC Health Check pentru a verifica daca PC-ul pe care il au deja, si care utilizeaza Windows 10, este eligibil pentru actualizarea gratuita.

Microsoft pune Windows 11 la dispozitia utilizatorilor printr-o gama larga de dispozitive, dezvoltate de parteneri ai companiei, precum Acer, AMD, ASUS, Dell, HP, Intel, Lenovo, Qualcomm, Samsung si Surface.

© Net-Conect.ro