0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Office 2013

Mar
10
2014

office-2013-lansat-oficial-de-microsoft_size1

NET-Conect va poate pune la dispozitie suitele Office 2013, in functie de optiunea aleasa.

Cum functioneaza?

Office 2013 – Cumperi licenta si o folosesti cat timp vrei fara sa platesti nimic in viitor dar exista o selectie destul de limitata a software-ului inclus. Daca vei avea nevoie de mai multe optiuni vei plati in plus.

Noul pachet Office vine facilitati de subscriere online, utilizare pe dispozitive touchscreen si facilitati de stocare in cloud.

In Microsoft Office 2013, programele Word, Excel, Powerpoint si Outlook au fost modificate pentru a fi folosite cu usurinta si pe display-uri touch. Deasemenea, a fost introdusa si facilitatea de video-chat cu ajutorul aplicatiei Skype.

Incepand cu aceasta versiune, Microsoft a introdus subscrierea online, ca mod alternativ la achizitionarea unei licente clasice. Noul mod de achizitionare permite utilizarea Office 2013 pe un numar de maxim 5 dispozitive: PC, laptop si tableta.

Office 2013 poate fi folosit in doua moduri, touch si clasic cu tastatura si mouse. Prin facilitatile touch, Microsoft vrea sa recupereze terenul pierdut in fata tabletelor cu sistem de operare Android si iOS.

Noua versiune Office integreaza si serviciul de cloud SkyDrive, pentru utilizatorii cu conturi gratuite pe Hotmail, Live sau Outlook.com, similar ca pe Google Docs. Documentele pot fi salvate astfel in nor sau in mod traditional in calculator.

Documentele pot fi deschise in “read mode”, vizualizarea acestora fiind similara cu a unei carti in format electronic. Word 2013 poate converti fisierele PDF in format Word, o functie foarte utila pentru utilizatori.

 

© Net-Conect.ro