0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Qnap lansează un nou server pentru Cloud-ul personal

Oct
7
2014
Qnap a lansat zilele trecut un nou sistem de stocare pentru utilizatorii particulari sau firme IMM care vor să-și creeze serviciul Cloud propriu pentru mai multă securitate și control. Seria Turbo NAS TS-x31 este construită cu procesoarele ARM Cortex-A9, dual-core la 1.2 GHz. Ca de obicei au o mulțime de funcții și aplicații dedicate pentru a avea control de la distanță asupra conținutului.

qnap ts 231 4 Qnap lansează un nou server pentru Cloud ul personal

Modelele din seria TS-x31 dispun de 1, 2 sau 4 sertare, funcționând drept centre de rețea pentru backup, sincronizare, acces remote și divertisment. Sistemele oferă viteze de până la 110MB/s la citire și 80MB/s la scriere. Sunt dotate cu două porturi LAN, TS-231 și TS-431 suportă setări dual IP, moduri port-trunking și permit utilizatorilor să seteze toleranța la erori sau agregarea conexiunilor pentru un transfer de date crescut.

Cu ajutorul suportului DLNA și AirPlay, utilizatorii dispozitivelor TS-x31 au posibilitatea de a deschide fotografii, fișiere audio și să vizioneze filme la calitate HD, stocate pe TS-x31, prin intermediul televizoarelor Smart TV compatibile, consolelor de jocuri și media playerelor.

Utilizând aplicațiile Photo Station, Music Station și Video Station, utilizatorii pot centraliza colecțiile multimedia, pot sincroniza fișierele între diverse dispozitive și pot partaja cu ușurință informațiile cu familia și prietenii. Accesul de la distanță pentru administrarea fișierelor stocate pe TS-x31 este extrem de ușor cu aplicațiile mobile Qphoto, Qmusic, Qfile și Qmanager.

© Net-Conect.ro