0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Securitate pentru toţi – Recenzie Kaspersky Internet Security 2015

Mar
19
2015

kasperskyKaspersky a lansat versiunea 2015 a produselor lor de securitate, inclusiv în România. Această versiune aduce multe îmbunătăţiri faţă de ediţia 2014. Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre ce are de oferit noua generaţie de produse, citiţi acest review pentru Kaspersky Internet Security 2015.

 

Protejaţi-vă datele!

Kaspersky Lab este cea mai bună soluţie de securitate informatică, la nivel mondial. Alegeţi soluţiile de top Kaspersky  pe care NET-Conect vi le poate pune la dispoziţie.

 

Kaspersky Internet Security 2015 este bine integrat cu Windows şi toate caracteristicile sale de securitate şi reţea. Când suita este instalată, ea dezactivează automat Windows Firewall şiWindows Defender, astfel eliminând orice posibile conflicte şi probleme de performanţă.

In ceea ce priveşte integrarea cu navigatoarele web, Kaspersky are o abordare diferită faţă de alţii: scanează tot traficul HTTP, astfel că sunteţi protejaţi în orice navigator. De asemenea, este disponibil un set de extensii ce funcţionează doar în Internet Explorer şi Firefox: Content Blocker, Safe Money, URL Advisor şi Virtual Keyboard, Pentru Google Chrome sunt disponibile numai Virtual Keyboard şi URL Advisor, iar pentru Opera nu este oferită nicio extensie.

kaspersky_security3

Suita Kaspersky permite acces facil la reţea, partajare de fişiere si  foldere, precum si redări media la distanţa, fară a afecta performanţele calculatorului.

buy_everyone_ro-01

Kaspersky Internet Security 2015 este un produs de securitate puternic ce are multe de oferit utilizatorilor săi. Continuă să ofere una dintre cele mai bune protecţii anti-malware de pe piaţă şi impactul său asupra performanţei este aproape neglijabil pe calculatoarele şi dispozitivele moderne. De asemenea, Kaspersky rămâne la fel de personalizabil ca întotdeauna. Începătorii vor fi foarte mulţumiţi de configurarea implicită bună iar utilizatorii avansaţi vor aprecia faptul că pot configura funcţionarea sa în detaliu. Recomandăm cu încredere acest produs tuturor cititorilor noştri.

© Net-Conect.ro