0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Toate terminalele Windows Phone 8 vor primi update la Windows 10

Nov
17
2014

Microsoft a cofirmat, pe contul de Twitter al companiei, ca toate terminalele mobile inteligente care ruleaza platforma mobila Windows Phone 8 vor primi update-ul la Windows 10.

Stim deja ca Windows 10 va ajunge pe piata in 2015 si ar trebui sa reprezinte materializarea unificarii sistemelor de operare mobile si desktop Windows intr-o singura platforma, cu un ecosistem mult mai bine coagulat.

“Intentionam sa upgradam toate device-urile ce ruleaza in prezent Windows Phone 8 la Windows 10 in viitorul apropiat”, este raspunsul oferit de Microsoft pe Twitter la intrebarea unui user referitoare planurile companiei de a oferi sau nu actualizarea terminalelor aflate deja pe piata, inclusiv cele Nokia.

windows-phone-8

Cu alte cuvinte, daca aveti un Windows Phone 8x va puteti veti primi upgrade-ul la Windows 10 cand acesta va fi lansat, fie ca aveti Nokia Lumia, Microsoft Lumia si, foarte probabil, orice alta marca de device mobil care ruleaza software-ul Microsoft.

Confirmarea viitoarei disponibilitatii a Windows 10 este din partea Microsoft un pas inteligent in conditiile in care gigantul incearca sa evite situatia cu care s-au confruntat posesorii de smartphone cu Windows 7x si care nu au beneficiat (din motive de incompatibilitate hardware, din pacate) de Windows Phone 8x.

sursa

© Net-Conect.ro