WD, o companie a Western Digital, a anuntat ca extinde linia de unitati premiate WD Purple. Noul model este dedicat aplicatiilor de supraveghere si are o capacitate de stocare de 6TB. 

„Supravegherea video este una dintre aplicatiile pionier ale conceptului de Internet-of-Things. Combinatia dintre camerele video de inalta rezolutie cu video recordere cu spatiu de stocare extins imbunatateste semnificativ securitatea utilizatorilor. Unitatile WD Purple de 6 TB aduc inovatie in aceasta piata aflata intr-o continua dezvoltare,” a declarat Matt Rutledge, Senior Vice President si General Manager al WD Storage Technology Group. 

Caracteristici:

AllFrame™ – Impreuna cu streaming-ul ATA, AllFrame reduce pierderile de frame-uri video, imbunatateste redarea si creste numarul de discuri tolerate. WD Purple include upgrade-uri exclusive de firmware pentru o redare video imbunatatita si pentru a minimiza intreruperile in cadrul unui sistem de supraveghere.

– IntelliSeek™ Technology – intrucat consumul scazut de curent joaca un rol crucial in sistemele de supraveghere ce sunt mereu pornite, tehnologia IntelliSeek™ calculeaza vitezele optime pentru volumul de munca al sistemului. Aceasta tehnologie reduce consumul si limiteaza zgomotele si vibratiile.

Construite pentru a fi integrate fara probleme cu sisteme noi sau existente de supraveghere video, mediile de stocare WD Purple sunt proiectate si testate la standardele clasei de supraveghere si sunt compatibile cu cele mai cunoscute chipset-uri din industrie. Introduse pentru prima oara pe piata in februarie 2014, WD a inceput prin intermediul WD Purple o stransa colaborare cu parteneri din industria de supraveghere. Testele efectuate pentru produsele WD Purple au indicat performante superioare comparativ cu alte produse similare. 

Produsul este disponibil deja in ofertele anumitor distribuitori si retaileri. Capacitatea de stocare a WD Purple variaza de la 1 TB la 6 TB, iar produsele au o garantie limitata de 3 ani. Pretul recomandat de vanzare pentru modelul de 3.5″ cu 6 TB (WD60PURX) este de $329.99. Mai multe informatii despre produsele WD Purple si conditiile de garantie se gasesc pe pagina web a companiei http://products.wd.com/wdpurple.

sursa