0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Asigurati securitatea mesageriei din companie cu Fortimail!

Jun
22
2016
Familia de echipamente Fortimail ofera securitatea sistemelor de mail pentru toate organizatiile indiferent de marimea acestora. Dezvoltat special pentru cele mai pretentioase sisteme de mesagerie, dispozitivele Fortimail utilizeaza experienta bogata acumulata de-a lungul anilor de Fortinet in protectia retelelor impotriva amenintarilor.
 

Fortimail previne ca sistemul dumneavoastra de mail sa devina o platforma de atac. Filtrele sale de intrare blocheaza spam-ul si malware-ul inainte ca acestea sa poata afecta reteaua interna si utilizatorii. Tehnologia de inspectie la iesire previne transmiterea mesajelor spam sau malware din retea evitand astfel ca adresele dumneavoastra de e-mail sa ajunga pe listele negre ale altor gateway-uri antispam afectandu-va astfel capacitatea de a mai comunica in acest fel.

Echipamentele FortiMail de la Fortinet – lider mondial pentru solutii UTM (Unified Threat Management) – asigura securitatea mesajelor email pentru orice tip de organizatie, atat firme mici cat si companii mari, operatori telecom, furnizori servicii internet, asigurand protectia retelelor impotriva spam-urilor, virusilor sau altor amenintari specifice traficului de email. Echipamentul FortiMail poate securiza sistemul de transfer al mesajelor electronice asigurand blocarea spam si malware inainte de a patrunde/iesi in/din reteaua companiei.

Echipamentul poate fi instalat in 3 moduri diferite, reducand astfel nevoia de a modifica structura existenta a retelei sau intreruperea serviciilor. Instalarea se poate face in mod transparent – aproape insesizabil, fara a fi necesare modificari in configurarea serverului de email, in mod Gateway ca si proxy MTA sau in mod server cu toate capabilitatile unui server de email.

 

Beneficii oferite de echipamentele FortiMail de la Fortinet:

 

  • Cele trei moduri de operare (Transparent, Gateway sau Server) ofera optiuni multiple in vederea instalarii
  • Nu exista licenta per utilizator, nefiind astfel necesara cumpararea sau modificare de licente noi
  • Criptarea email-ului se face fara a fi necesar hardware, software sau licente aditionale
  • Capacitatile avansate de arhivare de continut si carantina, precum si capabilitatile de rutare
  • Gama larga de produse, capacitatile de stocare integrate si optiuni hardware permit alegerea echipamentului ideal in functie de specificul fiecarei retele
  • Serviciul de licentiere FortiGuard furnizeaza actualizari dinamice, in timp real, pentru bazele de semnaturi de antispam si antivirus
  • Instalarea intuitiva, management integrat, logare si raportare locala, actualizari automate ale sistemului
  • Elimina spamul inainte de a consuma inutil resursele serverului de email si ale retelei, reducand astfel cheltuielile extra necesare pentru un upgrade la actualul sistem de transfer al email-urilor

 

FortiNet este cea mai buna solutie de securitate hardware, la nivel mondial. Alegeti solutiile de top FortiNet  pe care NET-Conect Technologies vi le poate pune la dispozitie.

© Net-Conect.ro