0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Ceasul smart al Microsoft se pregătește de lansare

Oct
21
2014

Ceasul smart al Microsoft va fi lansat oficial, conform Forbes, care zice că va fi în magazine pînă la finalul acestui an. Se discuta de mai multă vreme despre acest gadget, eu credeam că se potolesc cu ideea de a concura tot ce fac Google sau Apple, dar se pare că nu se lasă. Pe de altă parte e logic, dacă vrei un ecosistem complet trebuie să bifezi toate aspectele, ca și principalii rivali.

Microsoft-Smart-Watch-2014

Sursele citate de Forbes spun că acest ceas este compatibil și cu alte platforme software, iar principalul său atu va fi autonomia de două zile. În mod normal ceasurile smart abia rezistă o zi de lucru, deși s-au mai văzut și excepții. Oficialii citați spun că gadgetul Microsoft va fi lansat înainte de finalul acestui an, pentru că vor să aungă în magazine înainte de Apple Watch.

Ceasul va monitoriza ritmul cardiac și va avea senzori similari celor de la Kinect, spun sursele citate. Pentru că este compatibil și cu smartphone-uri Android sau iOS, Microsoft speră că va face vânzări mai mari decât oricare dintre rivali. Piața ceasurilor smart este estimată să crească la 7 miliarde de dolari în 2015.

Rămâne de văzut ce design va aborda Microsoft și dacă vor merge pe un preț premium sau pe un nivel de preț “pentru mase”. Nu știm de asemenea ce nume va folosi Microsoft pentru acest ceas, să sperăm că nu Windwos Watch…

sursa

© Net-Conect.ro