0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Cloak, aplicatia care protejeaza intimitatea pe care ai cedat-o de bunavoie

Mar
21
2014

Socializarea prin intermediul online-ului este gaselnita care ar trebui sa ne faca sa nu ne simtim singuri, sub orice forma am resimti singuratea aceasta.

Milioane de fotografii, check-in-uri si mesaje ne fac sa avem tot timpul pe cineva aproape, numai ca acest lucru devine uneori pe cat de placut, pe atat de apasator. Si aici apar aplicatiile care, poate veti zambi citind asta, va ajuta sa va feriti de prietenii sau contactele pe care le aveti.

cloak121212

 

Cloak, caci despre ea este vorba, se foloseste de datele publice puse la dispozitie de Instagram si Foursquare pentru a determina unde se afla persoanele pe care pe care le cunoasteti. Utilizatorii pot alege sa primeasca o notificare in acest sens, una care-i va ajuta, desigur…sa evite acel loc.
Este, am spune, ultima moda a aplicatiilor anti-sociale. In descrierea sa, Cloak precizeaza ca este metoda perfecta pentru a evita intalnirile cu vechile relatii amoroase, colegii de serviciu, persoanele cu care nu doriti sa discutati si, in general, cu oricine altcineva nu ati vrea sa se afle in preajma dumnneavoastra.
Noi nu putem decat sa constatam ca, dupa ce umanitatea s-a chinuit sa creeze un imperiu in care intimitatea este doar un cuvant din dictionar, acum incepe sa construiasca aplicatii prin care sa o apere. Sa nu fie cumva, spunem noi, prea tarziu.

© Net-Conect.ro