0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Cloud personal: Lenovo Beacon

Oct
30
2014

Lenovo Beacon este un dispozitiv de tip cloud usor de utilizat si gestionat ce permite stocarea in siguranta a fisierelor de pe PC de pana la 6TB si va ajuta sa impartasiti continutul media pe multiple dispozitive datorita aplicatiei Beacon pentru Apple iOS si Android.

Prin Lenovo Beacon puteti chiar transforma tableta sau telefonul intr-o telecomanda pentru a reda fisierele pe televizorul dumneavoastra conectat printr-un cablu HDMI. Lenovo Beacon este un media server excelent cu o configuratie ce permite o procesare rapida datorita procesorului Intel Atom 1.2GHz Dual Core si memoriei RAM DDR3 de 1GB.

Lenovo Beacon

 

Caracteristici Lenovo Beacon:

Stocare si sincronizare media: instaleaza aplicatia Beacon pentru Android si iOS si toate fisierele tale media (poze, video-uri) sunt sincronizate cu Lenovo Beacon prin wireless, pe care le poti accesa mai apoi si prin conexiuni de tip 3G si 4G.

Partajare continut pe toate dispozitivele tale: poti partaja continutul din Lenovo Beacon catre toate dispozitivele tale, pentru a putea accesa anumite fisiere care nu sunt stocate pe telefonul sau tableta ta. Poti chiar partaja anumite foldere prietenilor tai, oferind acces pentru acele fisiere.

Vizionare continut pe TV: Prin portul HDMI, poti viziona continutul media pe televizorul de acasa intr-un mod simplu si eficient.

Client-torent incorporat: pentru a putea descarca continut media si a-l rula pe televizor chiar si cand nu aveti calculatorul pornit.

Stocare prin USB 3.0: Datorita OneKey USB Upload poti descarca continutul tau de pe stick-ul USB pe Beacon printr-o simpla apasare de buton.

Wi-Fi, expandabil si suport RAID: Lenovo Beacon beneficiaza de ultimul standard WI-Fi la ora actuala 802.11ac, suporta 6 TB de stocare cu doua sloturi pentru HDD si posibilitatea de a face mirror la informatiile de pe un hard disk pe un al doilea pentru extra-protectie.

© Net-Conect.ro