0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Compania care promite că opreşte atacurile cibernetice înainte să se întâmple Citeste mai mult

Jul
12
2017

Atos anunţă Prescriptive SOC, prima soluţie automată de anihilare a atacurilor cibernetice, pentru care susţine că timpii de detectare şi de răspuns sunt incomparabili.

Atos Prescriptive Security Operation Center (SOC) este soluţia în care capabilităţile de analiză Atos Big Data sunt combinate şi rulează pe serverele Bullion, astfel încât să poată prezice ameninţările cibernetice înainte ca acestea să apară.

Soluţia învaţă continuu din atacurile precedente şi reuşeşte să răspundă automat în timp real. Totodată, foloseşte tehnologie machine learning şi capabilităţi puse la dispoziţie de McAfee Open Data Exchange Layer (Open-DXL) şi Threat Defence Life Cycle. Timpul de detecţie poate fi redus la mai puţin de un minut, spre deosebire de media de 190 de zile pentru soluţiile existente în piaţă, iar timpul total de răspuns şi de recuperare poate fi redus la câteva minute, în comparaţie cu câteva luni cât durează în prezent.

Mai mult, analizează şi corelează volume mari de date structurate şi nestructurate din diferite surse (IT, OT şi IoT) şi monitorizează nu numai reţeaua de clienţi interni, ci şi reţelele sociale, deep web şi dark web, pentru o examinare completă a mediului. Datele sunt transformate în informaţii cu ajutorul analizei deep packet, a tehnologiilor de recunoaştere a tiparelor şi a detectării semnalului slab.

© Net-Conect.ro