0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Dell nu renunta la PC-uri si tablete, dar mizeaza pe solutii end-to-end. Cat a investit compania in ultimii cinci ani?

Jun
27
2014

“Vom continua sa investim in pietele noastre in expansiune din zona PC, de tablete si virtual computing. In ciuda recentelor scaderi ale cererii din segmentul PC la nivel global, cresterea concurentiala continua din acest sector este esentiala pentru compania noastra si vom continua sa investim in aceasta piata importanta”, au declarat reprezentantii Dell, astazi, in cadrul unui eveniment organizat in Bucuresti.

Romania este una dintre pietele in care Dell a investit in ultimii ani. Compania a pus in Romania bazele unui centru de solutii, cu 400 de angajati, ce ofera suport clientilor in 12 limbi.

De asemenea, in 2003, a fost deschis un birou de reprezentanta ce deserveste Romania, Bulgaria, Moldova si tarile din zona Adriaticii. Centrul local este unul din cele 29 de centre pentru design, solutii si service operate de Dell la nivel mondial.

Delistarea de la bursa a companiei Dell, anul trecut, si repozitionarea organizatiei prin adoptarea statutului de companiei privata, a nascut, daca va mai aduceti aminte, o serie de polemici pe marginea viitorului brandului fondat de Michael Dell.

dedicados-dell

Din fericire, lucrurile au decurs mai bine decat speculau anumiti analisti. Prin urmare, investitiile realizate de companie in ultimii 5 ani au putut avea o continuitate. Este vorba despre peste 18 miliarde dolari, investitie globala, canalizata pentru punerea la punct a noii directii de dezvoltare a companiei, ce a implicat o regandire a modelului de business, restructurari, dar si achizitia a peste 20 de companii.

© Net-Conect.ro