0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Microsoft imbunatateste Outlook.com

May
25
2015

microsoftlogov3Microsoft imbunatateste serviciul de email Outlook. Acesta va veni cu o interfata schimbata si cu noi teme. Schimbarea va aduce elemente din Windows 10, iar partea de email va fi imbunatatita.

Serviciul Clutter a fost proiectat pentru a-ti sorta mesajele pe care le ignori intr-un folder separat. Mutand mesajele in folderul respectiv, Clutter va invata automat cum sa iti aranjeze email-urile cu timpul, la fel cum face Priority Inbox, de la GMail. Daca sunteti genul de persoana care isi mentine inboxul clasic puteti sa dezactivati Clutter din setari.

De asemenea Microsoft imbunatateste interfata de search a Outlook-ului. Casuta de search va va salva automat continutul, iar o alta inbunatatire, Refiner, va ofera filtre de cautare pe baza folderului, datei, numele celui care a trimis email-ul si atasamente. Exista acum si un highlight in ”search result” pentru a vedea mai clar ce anume vrei sa cauti. Search-ul a fost unul dintre cele mai slabe puncte ale Outlook-ului.

 

microsoft1-550x290

 

Au fost introduse preview-urile la linkurile de pe YouTube. A mai fost adaugata functia ”inline images” pentru a fi mult mai usor copy-paste-ul imaginilor direct in mesaje. Microsoft a adaugat o noua optiune de pop-out pentru citit/creat mesaje si o alta optiune de a marca unele email-uri ce vor aparea in topul inboxului. Microsoft a specificat ca o sa includa extensii care vor putea fi accesate in momentul scrierii unui mesaj.

Skype a facut mereu parte din Outlook asa ca Microsoft a venit cu o imbunatatire si pentru el, aceea fiind saltul de la email la chatul din Skype. Microsoft mai face imbunatatiri si pe partea de calendar. Aspectul si navigarea prin calendar au fost schimbate adaugandu-se si o optiune de search mai usoara. De asemenea s-a facut o imbunatatire la interfata mobila (pentru vizionarea de pe telefon sau tableta) pentru mail-uri si calendar. De noile update-uri s-au bucurat un grup selectat de testeri, urmand ca ulterior sa fie disponibile pentru toata lumea.

 

microsoft2-550x322

 

 

 

 

© Net-Conect.ro