0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Mozilla aduce suport pentru navigare offline şi alte îmbunătăţiri pentru Firefox

Sep
22
2016

Disponibilă începând de ieri 21.09.2016, versiunea Firefox 49 aduce utilizatorilor de tablete şi telefoane cu Android un nou sistem pentru gestionarea tab-urilor şi mod de vizualizare offline a paginilor web.

Astfel, noua versiune Firefox va păstra paginile recent accesate în memoria locală a dispozitivului, permiţând reafişarea acestora chiar şi atunci când nu este disponibilă o conexiune la internet, spre exemplu în timpul călătoriilor cu avionul. Spre comparaţie, rivalul Chrome necesită selectarea manuală a paginilor pe care le dorim păstrate pe vizionare offline.

Firefox 49 aduce şi o versiune revizuită a modului Firefox Login Manager, care permite refolosirea datelor salvate pentru website-uri accesate prin conexiuni HTTP şi după migrarea acestora la conexiuni HTTPS securizate, acoperind inclusiv parolele de acces.

Tab-urile redate cu Firefox 49 sunt mai uşor de gestionat, aplicaţia memorând de acum poziţia funcţiei scroll şi nivelul de zoom folosit.  În plus, tab-urile în care este redat conţinut media vor avea sunetul oprit atunci când nu se află în prim plan, iar tab-urile al căror conţinut nu este actualizat vor române ascunse chiar dacă bifăm opţiunea  “Always restore”.

© Net-Conect.ro