0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Samsung a prezentat oficial Samsung Galaxy Note 4

Oct
15
2014

Samsung Romania va lansa, maine, pe piata locala, cel mai puternic phablet al companiei, Samsung Galaxy Note 4, alaturi de companionul Geas S, cel mai recent smartwatch al sud-coreenilor. 

Designul noului Samsung Galaxy Note 4 este inspirat de cel al generatiei precedente, insa a fost adaugata rama metalica a Galaxy Alpha. Noul Note 4 are o greutate de 176 grame.

Ecranul Galaxy Note 4 are o diagonala de 5,7, cu rezolutie QuadHD, Super AMOLED pe care compania mizeaza in continuare. Ecranul ofera o densitate a pixelilor de 515 ppi.

Samsung Galaxy Note 4 va fi disponibil in doua versiuni hardware, una cu chipset Exynos 5433 (se pare ca varianta pentru Coreea) si una cu Snapdragon 805 (quad-core la 2,5GHz 2,7GHz). Note 4 dispune de 3GB RAM si stocare de la 16GB in sus. Camera foto principala a Galaxy Note 4 este de 16MP si beneficiaza de stabilizare optica a imaginii, autofocus si blit LED. Camera frontala a smartphone-ului este de 3,7MP (1080p@30fps), iar Samsung a pus accent pe functia selfie.

Bateria asigura o imbunatatire a autonomiei cu 7,5%, nu prin marirea capacitatii acumulatorului, ci prin optimizarea hardware-ului si software-ului (Note 4 ruleaza Android 4.4.4). De asemenea, reprezentantii Samsung au punctat faptul ca optimizari s-au facut si pentru reducere semnificativa a timpului de incarcare.

S Pen-ul, stylus-ul Samsung, este un alt element pe care compania l-a imbunatatit pe aceasta generatie a Galaxy Note, iar evolutie cea mai importanta se refera la o experienta de scris cat mai naturala.

Smart Select – ofera posibilitatea de selectarea a mai multor fisiere (foto, de exemplu) pentru partajare pe retele sociale sau prin email.

S Pen poate selecta acum un text intr-un mod similar in care o faci cu un mouse (sau cu touchpad-ul unui laptop).

© Net-Conect.ro