0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Samsung va lansa un nou smartphone cu sistemul de operare Tizen

Apr
18
2014

Samsung nu a uitat de Tizen si, conform declaratiilor unuia dintre directorii executivi ai companiei, compania va lansa un nou smartphone cu respectivul sistem de operare. Iar acesta nu va fi un model de buget, ci unul high-end.

Cu toate acestea, Tizen nu este chiar un succes, iar oficialii Samsung stiu asta. De aceea noul smartphone nu va beneficia de o lansare extinsa, el urmand sa ajunga doar pe pietele unde poate obtine rezultate din punct de vedere al interesului si vanzarilor. Tocmai de aceea oficialul Samsung a spus ca Android va fi, in continuare, principalul OS pe care se va concentra compania.

tizen_2

Tizen s-a dovedit a fi util lui Samsung in unele cazuri. Putem aminti aici lansarea mirrorless-ului NX300M, primul cu acest sistem de operare, sau generatia de smartwatch-uri Gear care se folosesc de sistemul de operare al celor de la Samsung.

Aici lucrurile se disjung, pentru ca desi Samsung incurajeaza dezvoltatorii sa integreze produsele lor pentru respectivul OS, planuieste in acelasi timp sa lanseze pana la sfarsitul anului si versiuni pentru Android ale gadget-ului.

sursa

© Net-Conect.ro