0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Slated, tastatura care traduce in timp real tot ce scrii

Nov
10
2014

Disponibilă pentru tablete şi telefoane Apple, Slated este o tastatură de iOS care asistă conversaţiile purtate prin mesaje text între persoane care folosesc limbi diferite, asigurând traducerea în timp real a frazelor tastate.

Oferită la preţul de 4.99 dolari, Slated este o tastatură pentru iOS care preia rolul de translator automat pentru cuvintele şi frazele tastate, trimiţând textul interpretat programului preferat de mesagerie instant sau clientul email fără timpi de aşteptare perceptibili. Mai mult decât atât, Slated funcţionează şi în sens invers, asigurând traducerea frazelor receţionate de la persoane aflate la celălalt capăt al conversaţiei.

Slated, tastatura pentru iOS care traduce in timp real tot ce scrii

 

Odată activată sub iOS 8 ca tastatură preferată, nu mai rămâne decât să alegem limba dorită pentru conversie folosind simbolul “…” afişat pe ecran, traducerea fiind aplicată apoi fără alte intervenţii. Acurateţea funcţiei de traducere nu este perfectă, rezultatele variind în funcţie de limba folosită, însă nu atât de mult încât să împiedice purtarea unei conversaţii inteligibile.

Dacă funcţia de traducere nu este ce ne interesează, avem la dispoziţie şi Fleksy, prima tastatură de iOS 8 cu suport pentru limba română. Nu trebuie uitate nici popularele Swype şi SwiftKey, disponibile la o simplă căutare în AppStore.

sursa

© Net-Conect.ro