0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Un nou spam pe Facebook sta ascuns in spatele unui banc. Cum arata si cum puteti sa va protejati

Mar
19
2014

Dupa ce acum cateva zile v-am anuntat de spamul de pe Facebook care foloseste incidentul aviatic in care a fost implicat un avion Malaysia Airlines, acum vorbim despre un alt spam de acest fel care se imparstie pe Facebook. 

g63zAscuns in spatele unui banc si al unor mesaje amuzante, utilizatorii sunt trimisi catre site-ul fun-mania.com. Acolo li se deschid cateva imagini pornografice, iar Like-ul lor este dat automat si distribuit pe Facebook, pentru a fi vazut si de prieteni. Cu ce avem de-a face aici?

Clickjacking sau spam pe Facebook. De cele mai multe ori nu sunt virusi periculosi, dar unele site-uri se folosesc de aceasta metoda pentru a creste traficul. Multi prieteni care dau Like la ceva pot fi de incredere, iar utilizatorii dau click fara sa se gandeasca ce se ascunde in spatele acestui spam.

Daca s-a intamplat totusi sa fiti victima unui clickjacking, atunci duceti-va pe profil rapid, la Activity Log si scoateti acel Like de acolo. De asemenea, puteti sa modificati setarile de confidentialitate si sa fie disponibil doar pentru dumneavoastra.

© Net-Conect.ro