0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Update-urile la Microsoft Security Essentials fac Windows XP inutilizabil

Apr
18
2014

Microsoft-Security-Essentials-Update-Makes-Windows-XP-Unusable

Exista o multime de utilizatori care încă rulează Windows XP , chiar dacă Microsoft nu mai oferă actualizări și patch-uri de securitate pentru această versiune de sistem de operare, si multi utilizatori rulează Microsoft Security Essentials in incercarea lor de a-si proteja datele.

Una dintre cele mai recente actualizări pentru Microsoft Security Essentials, încetinește computerele cu Windows XP atât de mult încât ele devin inutilizabile, s-au plans utilizatorii, și fără un patch oficial pentru a rezolva aceasta problema nu raman multe de facut.

Totul se reduce la procesul de MSMPENG.EXE care trebuie să fie inchis, în scopul de a face computerul cu Windows XP utilizabil din nou. Acest lucru înseamnă că Microsoft Security Essentials trebuie să fie dezactivat complet, ceea ce nu este un lucru destul de recomandat, acum că Windows XP nu mai primește sprijin și remedieri la vulnerabilitățile găsite .

Pentru a face acest lucru, aveți posibilitatea  a intra fie in Task Manager și a inchide procesul menționat mai sus, sau pur și simplu rulati comanda “services.msc ” și dezactivati serviciul corespunzator pentru Microsoft Security Essentials pentru a vă asigura că acesta nu se execută la pornire. Reporniți computerul și ar trebui sa rezolvati aceasta problema. Totodata pentru a elimina de tot aceasta problema va trebui sa dezinstalati Microsoft Security Essentials.

Microsoft nu a lansat încă un comentariu sau mai multe informații cu privire la ceea ce se întâmplă, dar unii utilizatori cred ca acest așa-numit bug ar putea face parte din încercarea companiei de a “forta” utilizatorii de Windows XP sa treaca la versiunile superioare de Windows.

sursa

© Net-Conect.ro