0724.236.133 / 0725.541.835 Str. CPT. CONSTANTIN MERIŞESCU Nr.39D, SECTOR 2 BUCURESTI

Compania

Societatea noastra a fost infiintata cu scopul de a deservi alte societati interesate in a eficientiza sectorul de servicii informatice / comunicatii, punand la dispozitie experienta unor specialisti certificati in acest domeniu de activitate. Societatea noastra ofera o gama larga si variata de servicii specializate in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru societatile care detin departament IT sau care doresc externalizarea acestor servicii. Efectuam servicii si va garantam ca pe parcursul anilor de experienta acumulati, am constatat tendinta externalizarii acestui gen de servicii la majoritatea companiilor din piata. Ideea de a oferi abonamente de externalizare a serviciilor in domeniul TIC s-a concretizat in momentul in care piata de profil si-a extins arealul prin implementarea proiectelor specifice acestui domeniu. Odata cu extinderea in scurt timp a infrastructurii TIC in majoritatea companiilor romanesti, societatea noastra s-a alaturat altor societati de profil pentru a veni in intampinarea solutionarii cerintelor impuse de asigurarea la un nivel profesional ridicat a serviciilor externalizate de securizare, administrare si mentenanta a sistemelor informatice si de comunicatii.

Conditiile de utilizare

Vizitarea site-ului www.net-conect.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. S.C. NET-CONECT TECHNOLOGIES S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.net-conect.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizator in acest sens.

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) reprezinta proprietatea S.C. NET-CONECT TECHNOLOGIES S.R.L. si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. NET-CONECT TECHNOLOGIES S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

CONFIDENTIALITATE

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acestea va rugam sa nu mai utilizati acest site. SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care persoanele care acceseaza acest site nu citesc termenii si conditiile de utilizare. Acestea vor fi considerate acceptate implicit. Textele, asezarea in pagina, ilustratiile, fotografiile, documentatiile si alte elemente care apar pe acest site sunt protejate de catre dreptul de autor si constituie proprietatea SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL Orice copie, adaptare, traducere, reprezentare sau modificare a site-ului sau a unei parti a acestuia este strict interzisa, fara acordul prealabil scris al lui SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL. Denumirea si logo-ul SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL fac obiectul unei protectii in calitate de marca inregistrata si, deci, nu pot fi reproduse fara acordul prealabil scris a SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL isi rezerva dreptul sa modifice in orice moment si fara preaviz continutul site-ului. SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL nu poate fi facuta responsabila pentru vreo paguba oarecare, directa sau indirecta, materiala sau imateriala, pierdere de programe sau de date, care ar putea rezulta din existenta, modificarea, consultarea si/sau utilizarea totala sau partiala a site-ului sau a altor site-uri care ii sunt sau ii vor fi legate. In cazul in care s-ar crea legaturi cu alte site-uri, de catre site-ul www.net-conect.ro sau datorita oricarui motor de cautare, compania SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL nu poate fi considerata responsabila pentru continutul acestor alte site-uri. Colectarea datelor se face prin formularul de contact prin propria initiativa a utilizatorilor. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii din partea SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate. SC NET-CONECT TECHNOLOGIES SRL se obliga a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului. Prezenta POLITICA DE CONFIDENTIALITATE se supune Dreptului Intern Roman

 

Societatea noastra detine urmatoarele certificari:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Net-Conect.ro